bonarius bedrijven

speler van formaat

een bekende naam

Bonarius is van oudsher verbonden aan de aanleg en het onderhoud van cv-installaties. Nog steeds is dat de belangrijkste activiteit. Bonarius Bedrijven is verantwoordelijk voor het reguliere onderhoud van maar liefst 120.000 individuele installaties en 250 collectieve installaties in opdracht van woningcorporaties en commerciële vastgoedbeheerders. Maar met de gezamenlijke dienstverlening is Bonarius Bedrijven steeds meer een totaalinstallateur die adviseert, realiseert en beheert.

dienstverlening

Bonarius Bedrijven biedt haar opdrachtgevers de zekerheid van kwalitatief goed werk, tegen een redelijke prijs, verricht door een kundige vakman. Om de hoge kwaliteit van dienstverlening blijvend te kunnen garanderen is de automatiseringsgraad van Bonarius Bedrijven bijzonder hoog. Een goed voorbeeld zijn de digitale management rapportages die 24/7 online beschikbaar zijn voor opdrachtgevers met informatie op alle aggregatieniveaus.

innovatie

Innovatie in de praktijk, dat is Bonarius op Afstand (BOA) , een geavanceerd datacommunicatiesysteem, waarmee individuele cv-ketels op afstand bewaakt worden. Woningen hoeven nu niet meer onnodig bezocht te worden en onderhoud wordt pas uitgevoerd als daar aanleiding toe is. Zo blijven onderhoudskosten voor opdrachtgevers beheersbaar en gaat het comfort voor bewoners omhoog.

uitgelicht project

Project: Energiezuinige en comfortabele woningen aan het Rembrandtplein en de Ooievaarstraat in Lisse (in samenwerking met Etro Vastgoezorg)

Opdrachtgever: Stek Wonen

Type opdrachtgever: Woningcorporatie

Website: stek-wonen.nl/ik-huur-bij-stek/…

Type project: Renovatie en groot onderhoud

Grootte project: 5 flatgebouwen (258 woningen) en 6 nieuwe woningen

Uitvoeringsperiode: begin 2014 – medio 2015

Voor meer informatie, zie bonarius.com