patina

dakdenkers

vakmensen op niveau

Die vindt u bij Patina. Wij leveren totaaloplossingen. Al ruim 20 jaar zijn wij de dakdenkers van Nederland. Onze opdrachtgevers vinden in Patina een deskundige dakdekker met een totaalpakket aan dienstverlening. Wij bouwen en renoveren alle soorten platte en hellende daken, verzorgen beheer en onderhoud, doen risico-inventarisaties, realiseren permanente valbeveiliging en bliksembeveiliging, verhelpen lekkages en adviseren over energiebesparing en CO2-reductie.

dienstverlening

Dienstverlening staat bij Patina hoog in het vaandel. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op een uitstekende service. Onze mensen werken goed, snel en met zo weinig mogelijk overlast. Bij lekkage en calamiteiten is onze Dak- en Nachtdienst 24/7 bereikbaar.

innovatie

Patina neemt graag het voortouw in innovatie

Wij zijn ons ervan bewust dat ruimte in een klein land een groot goed is. Daken bieden steeds meer mogelijkheden: niet alleen om de schaarse ruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken, maar ook om energie op te wekken, te besparen of zelfs om de lucht te zuiveren. Bij Patina weten we daar alles van. Wij bieden het beste voor de bovenkant van Nederland.

uitgelichte projecten

Project: Schiphol E/F/G pier en businessclass lounges op het Panoramaterras

Uitdaging: het grootste werk in de geschiedenis Patina

In opdracht van: Ballast Nedam

Oplevering: voorjaar 2015

Omvang: Epier 7.000 m2, Fpier 3.200m2, E-F gebied 4.900 m2, businessclass lounges 1.700 m2, € 2.600.000 (E/F pier en E-F gebied), € 280.000 (businessclass lounges)

Aantal Patina-medewerkers:
gemiddeld 20-25 per dag

Opbouw van de daken: de isolatie is opgebouwd uit 2 lagen Foamglass. De dakbedekking is een TPO dakbaan (niet bitumineus) die met de föhn wordt gelast.

Project: Waterretentie daken Stadgenoot

In opdracht van: Stadgenoot

Sector: Corporaties & VVE

Grootte: 1170 m²

Uitdaging: Water bufferend dak 40 Liter/M², Permanente valbeveiliging, Groen sedum dak, CO2 reductie, Zinken dakkappen en Onderhoud complete dak.

Project: Unilocatie

In opdracht van: Heddes

Sector: Onderwijs

Grootte: 4900M² platte daken / 1520M² patio’s en mossedumdak

Toegepast: Zonnepanelen geplakt, Valbeveiliging Latchways

Voor meer informatie, zie patina.nl