Pré Wonen en Het Consortium leggen basis voor samenwerking

Pré Wonen en Het Consortium leggen basis voor samenwerking

Op 18 november jl.  tekenden Woningcorporatie Pré Wonen en Het Consortium een intentieovereenkomst voor het onderhoud van het appartementencomplex aan de Binnenweg 561 in Heemstede.  Het sluiten van de intentieovereenkomst is de opmaat naar een samenwerkingsovereenkomst waarin wordt vastgelegd hoe het onderhoud van dit complex de komende 15 jaar wordt ingevuld.

Pré Wonen biedt woonruimte aan ruim 28.000 mensen in de regio Kennemerland. In haar missie staat de ontwikkeling van vitale en gewilde wijken centraal. Het doel: mensen prettig laten wonen. Goed beheer van de woningen en de woonomgeving speelt daarin een belangrijke rol. Met meerjarenplannen voor het onderhoud pakt Pré Wonen dit zoveel mogelijk structureel aan. In Het Consortium vindt ze een uitstekende partner voor deze aanpak. Met het concept van resultaatgericht en planmatig onderhoud kan deze formatie van vijf gespecialiseerde partners de woningcorporatie volledig ontzorgen.

artikel-pre-wonen-01

Mijlpaal

Pré Wonen koos voor Het Consortium op basis van goede ervaringen met partner Etro Vastgoedzorg. Het appartementencomplex aan de Binnenweg van 18 woningen uit bouwjaar 1968 vormt voor beide partijen een pilot. Aan de complexstrategie worden kwaliteits- en prestatie-eisen gekoppeld. De aanpak wordt bij bewezen resultaten verder uitgerold voor de gestapelde bouw. Nico Broers, manager Vastgoedontwikkeling van Pré Wonen spreekt van een eerste mijlpaal. Hij ziet de intentieverklaring als een uitstekend fundament voor samenwerking op de lange termijn. Ook Marc Geerts, die tekent namens Het Consortium, is blij met deze stap, met de uitdaging en met de basis van vertrouwen die hiermee gelegd is.

 


 

← Nieuwsoverzicht

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.