VVE Old Trafford kiest voor resultaatgericht onderhoud van Het Consortium

VVE Old Trafford kiest voor resultaatgericht onderhoud van Het Consortium

Het Consortium heeft onlangs een intentieovereenkomst gesloten voor het meerjarig onderhoud van Old Trafford, een appartementencomplex op het voormalige Ajaxterrein in Amsterdam-Watergraafsmeer. De vereniging van eigenaren (VVE) van het complex zegt Het Consortium uit drie partijen te hebben gekozen vanwege de professionaliteit en het concept voor resultaatgericht onderhoud waarmee een opdrachtgever volledig wordt ontzorgd.

Het gaat om een appartementencomplex van 31 woningen, verdeeld over vier woonlagen. Net als andere wooncomplexen op het voormalig Ajaxterrein heeft Old Trafford een voetbalgerelateerde naam die is ontleend aan een stadion in Manchester, een van de grootste in Engeland.

 

artikel-old-trafford-01

Unaniem besluit

Bij de zoektocht naar een bedrijf voor het technisch beheer van Old Trafford stuitte het VVE-bestuur op het systeem van resultaatgericht onderhoud waarvan TNO de bedenker is. De manier van integraal en hoogkwalitatief vastgoedonderhoud over een langere periode tegen een relatief lage prijs sprak het bestuur zeer aan. TNO werd uitgenodigd voor een presentatie over dit systeem op de bewonersvergadering, waarna unaniem werd gekozen voor deze wijze van onderhoud.

Definitieve overeenkomst

Het Consortium zal nog dit jaar een informatiebijeenkomst voor de bewoners beleggen, waarna de staat van onderhoud van het gebouw kan worden geïnventariseerd via een uitgebreide schouw. Vervolgens maken de vijf partners in Het Consortium op basis van het tien stappenplan van TNO een onderhoudsplan en een begroting. Zodra de partijen het daarover eens zijn, kan er naar verwachting eind maart een definitieve samenwerkingsovereenkomst worden getekend.

 

artikel-old-trafford-02artikel-old-trafford-01

 


← Nieuwsoverzicht

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.